Welkom

xx

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om een faire prijs voor innovatieve geneesmiddelen of medische hulpmiddelen te verkrijgen is een grote mate van deskundigheid en ervaring noodzakelijk. Het bewerken van de markt daarna is meer specialisme dan automatisme geworden.

Welkom op de website van Monteban Value Services bv

Monteban Value Services richt zich op de ondersteuning van de genees- en medische hulpmiddelenindustrie bij het verkrijgen van vergoeding voor innovatieve producten (en daarmee toegang tot de markt te verkrijgen), op projecten op het gebied van de gezondheidseconomie en op het creƫren van kansen door met maatwerk de markt te benaderen.

Daarvoor bieden wij alle voorkomende diensten aan binnen de vakgebieden Market Access (vergoeding en financiering), Outcomes Research (gezondheidseconomie, patient reported outcomes) en Market Approach (strategie en uitvoering). Wij zijn uitstekend in staat om de toegevoegde waarde van uw nieuwe, innovatieve genees- of hulpmiddelen aan te tonen en effectief te communiceren ten behoeve van een zo groot mogelijke patiƫntengroep.

Binnen Monteban Value Services is een schat aan kennis en unieke ervaring aanwezig. Tijdens hun loopbaan hebben onze medewerkers de farmaceutische- en medische hulpmiddelenindustrie en consultancies van binnenuit leren kennen, zowel bij de lokale vestigingen als op het mondiale hoofdkantoor. Dit blijkt van grote waarde bij het uitvoeren van onze opdrachten.

Ons bedrijf is kleinschalig waardoor directe, snelle en open communicatie met de opdrachtgever gegarandeerd is. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van specialisten, key opinion leaders en beleidsmakers waardoor wij u kwaliteit kunnen garanderen.

De opdrachtgevers van Monteban Value Services komen vooral uit de farmaceutische, biotechnologische en medische hulpmiddelenindustrie. Andere opdrachtgevers zijn trainingsinstituten, ziekenhuizen en gezondheidscentra.

Voor nadere informatie nodigen wij u graag uit contact met ons op te nemen.